Actes familiars per Sant Magí 2017

Actes familiars per Sant Magí 2017

Bones,

estrenem bloc amb ganes de compartir encara més i fer-vos arribar tot de propostes per fer en familia. Després de més d’un any a les xarxes socials, per fi publiquem aquesta la nostra primera entrada al bloc. Bloc que en breu també formarà part del nostre primer directori online de recursos turístics i de lleure per a famílies. Esperem que gaudiu d’aquesta i de totes les futures propostes que anirem compartint amb vosaltres.

Com sabeu ja comença la festa petita de Tarragona, Sant Magí, tot i que el seu programa de petit no en té res! És més, si us descarregueu el programa, veureu que són 26 pàgines plenes d’actes i esdeveniments per tots els gustos i colors!

Sobretot pels visitants, ja que els tarragonins de tota la vida ja s’ho saben tot de l’A a la Z, us portem els principals actes adreçats a famílies o públic infantil d’aquestes festes. Com que n´hi ha molts d’actes, us deixem avui amb les propostes per aquest cap de setmana, i properament no us perdeu el nostre especial IMAGInada i part II amb els actes del 15 al 20 d’agost.

Que gaudiu de la festa!

sant magí