Alcover – Mas de Forès

Alcover – Mas de Forès

Amb el bon temps ve de gust sortir i descobrir en família propostes com el Mas de Forès, a Alcover (Tarragona). Sens dubte un dels millors espais de lleure que tenim al territori, en un entorn impecable, amb la possibilitat de gaudir de diferents excursions, sent la ruta fins al Niu de l’Aliga la més popular.

 

Accedir a Mas de Forès no te complicació, i un cop hi arribeu veureu que per accedir al gran aparcament que hi ha disponible es paga una entrada única de 5€ per cotxe. La gestió de tota la finca municipal de “Mas de Forès”, per al manteniment i vigilància de l’àrea recreativa i dels edificis annexos, corre a càrrec de la Fundació GINAC. Amb aquest projecte es volen aproximar i impulsar diversos serveis i activitats que suposin una millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i/o trastorn mental.

 

A la guixeta d’accès de l’aparcament us informaran dels horaris i us donaran un plànol per visitar la zona de la Vall de la Glorieta.

L’espai ja es atractiu de per si, disposa de zona infantil, uns antics molins i una zona de picnic amb un parell de taules.

La fundació ofereix també la possiblitat de llogar un espai privat anexe ( exterior i interior) per esdeveniments privats.

Hi trobareu uns serveis en condicions impecables, amb canviadors, així com plafons informatius sobre rutes, fauna i flora de la zona.

 

A més de gaudir de la zona recreativa, ens trobem en un punt de partida de vàries excursions per la Vall de la Glorieta. En el nostre cas, vam començar amb una ruta més assequible, que ressegueix les sèquies i es circular ( uns 2/3 km). Molt recomanable amb boniques vistes i ben senyalitzada.

  

 

Una sortida molt recomanada, per gaudir-ne tot l’any, sobretot si sou excursionistes, i decidiu realitzar la ruta fins el Niu de l’Aliga (uns 8km). Us animeu?