Altafulla – La vila romana dels Munts

Altafulla – La vila romana dels Munts

Si visiteu Altafulla, teniu moltes propostes interessants per fer en familia, tant a nivell de patrimoni natural ( les platges, la desembocadura del Gaià…) com de patrimoni cultural.

De patrimoni cultural, si us agrada la història i en especial l’època dels romans, no deixeu de visitar la vila romana dels Munts.

Es tracta d’una vila romana on s’ha constatat que s’hi va estar una temporada l’emperador August recuperant-se d’una malaltia. Els propietaris, Caius i Faustina, fan d’anfitrions i de fil conductor de les visites teatralitzades que sovint s’organitzen

Nosaltres vivim aprop i hi hwm anat en vàries ocasions. Durant l’any s’hi fan diverses jornades de portes obertes, a més d’activitats com la visita teatralitzada, o durant el festival de Tarraco Viva al maig tallers  per a tota la familia.

Tingueu en compte que per les característiques del terreny no podreu fer la visita amb cotxet. Us recomanem un portanadons. A més la zona està molt exposada, hi ha poca ombra i a l’estiu o amb calor, no us oblideu la gorra i l’aigua pels més petits!