Barcelona – Cosmocaixa

Barcelona – Cosmocaixa

Una de les nostres sortides preferides, per no dir la que més ens agrada per unanimitat, consisteix en anar al Cosmocaixa a Barcelona.  Aquest any no hi hem pogut anar encara amb la petita, però ens ho hem apuntat, juntament amb el Museu Blau com sortides programades aquesta tardor.

Anar al Cosmocaixa es de per si tota una aventura. Per nosaltres suposa anar amb tren fins a Barcelona, agafar desprès els ferrocarrils catalans i finalment o fer la pujada fins el museu a peu o agafar el tramvia.  ( Les opcions són Bus: 60, 73, 123 i 196. La parada dels ferrocarrils és Av. Tibidabo + Tramvia Blau o bus 196)

                   

 Nosaltres hi vam anar a l’agost i va ser una passada. Fins i tot ens vam adonar que sent diumenge, podíem anar en cotxe i deixar-lo en la zona blava, que n’hi havia pels voltants, i sent diumenge no es paga. També hi ha l’opció dels aparcaments.

En tot cas, l’entrada general costa 1€ . Pels clients de la Caixa és gratuït i durant l’any hi fan activitats molt diverses. Per uns euros extres els petits poden fer tallers espectaculars com el “Toca Toca” on aprenen els hàbitats i algunes de les espècies que hi habiten ( als nens els va encantar, van tocar serps, granotes,…que més es pot demanar!!). L’altre activitat que vam fer va ser el Clik pel petit de 5 anys i el Creaktivity pel gran de 7 anys. Tots dos s’ho van passar genial!

                     

 Ens agrada la ciència a casa, tocar, experimentar, preguntar…som curiosos de mena i per això el museu ens encanta. El bosc inundat és una exhibició on les sensacions juguen un paper vital, no només visual, sinó també d’olors, sons i fins i tot el tacte quan quan la pluja sobre el llac.

                         

 A la tarda el pare i el gran també van visitar el planetari i en van sortir molt contents. Val la pena programar una sortida de dia sencer. Nosaltres vam dinar al restaurant aprofitant una oferta d’un menu infantil gratuït per un d’adult ( tipus buffet). Però també podeu portar un picnic o entrepans i menjar fora a la terrassa.

Una gran sortida que repetirem, ja que a mida que es fan grans tenen noves preguntes, noves curiositats i sempre descobreixen coses noves!

Que gaudiu familia!