Cambrils – Parc Samà

Cambrils – Parc Samà

A principis d’any vaig veure que una amiga publicava a les xarxes socials unes fotos precioses d’un lloc màgic. Li vaig preguntar on era i em va respondre que el Parc Samà, a Cambrils. Resulta que a mi ja m’hi portàven de petita, pero jo realment no m’enrecordava.  Vam decidir anar amb els dos petits a descobrir-ho, la petita Emma encara estava a la panxa de la mama, ja que hi vam anar per primer cop a finals de gener.

                                                                

Tot i que vam agafar un dia amb un vent molt fort, feia sol i vam poder fer una volta pel parc. Ens va encantar el lloc: els jardins d’una casa senyorial, amb estany i estructures de pedra que recorden a les construccions de pedrà de Gaudí, els ànecs, la cascada, la zona de picnic i zona infantil i moooooolt d’espai per a còrrer i descobrir. Si teniu nens moguts, curiosos, aventures, és un lloc ideal, ple d’amagatalls, coves i ponts i molt més.

                                                     

Tot això vam trobar a principis d’any.

Al juliol hi vam tornar amb l’Emma, és un espai totalment adaptat i accessible per a cotxets (menys la torre d’observació) i amb uns amics de Tortosa. Vam notar canvis evidents, com la millora de l’espai, amb més cartells informatius, així com la sorpresa de descobrir nous habitants al parc, com les daines, l’aviari, els lloros i les tortugues.

                                             

 

 

És una de les visites al cor de la Costa Daurada que no hauríen de passar desapercebudes. Tant per passar-hi el dia ( tots dos cops hi hem portat un picnic) com per anar a passejar una estona.

                                               

Si hi aneu a l’estiu, la nostra recomanació es que porteu mooooolta aigua. Pero molta! Tot i que a l’entrada del parc, on es compren els tiquets, hi ha una màquina de begudes, us pot passar com a nosaltres, que tot just abans d’arribar hi havia un grup gran de turistes que havíen arrassat amb la màquina.

Els lavabos també estàven una mica deixats, peró en ser un espai a l’aire lliure, amb molta gent entrant i sortint, es bastant normal.

Si voleu més informació podeu visitar la web del Parc Samà aquí.