Cardona – Muntanya de Sal

Cardona – Muntanya de Sal

Si busqueu sortides per anar en familia, o amb un grup d’amics, i que siguin aptes per qualsevol època de l’any, us recomanem sens dubte la visita al Parc Cultural de la Muntanya de Sal, a Cardona.

En el nostre cas, vam aprofitar un cap de setmana a Cardona, als Vilars Rurals ( ja us explicarem en un altre post les nostres impressions) per visitar la Muntanya de Sal. L’oficina de turisme us oferirà diferents paquets i propostes per combinar amb altres recursos visitables com el Castell de Cardona. Nosaltres vam optar per comprar entrades per la visita teatralitzada “Projecte Alquimia:El secret del Liber Salis”.

Va ser tot un encert, ja que per començar erem un grup reduït ( dues o tres famílies crec). La visita comença a les portes de la recepció on hem d’esperar el autobús per baixar fins l’accès a la mina. Ja en aquest punt el nostre guía es va presentar caracteritzat com un aventurer  i ens embarca en una recerca, involucrant els petits en tot moment, preguntant-los i fent-los partíceps.

La visita es pot fer amb nadons, sempre i quan els porteu en motxilla, ja que no es permet l’accès amb cotxet i la ruta no és apta.

A nosaltres ens va encantar al visita, no es va fer gens pesada, i els nens van gaudir molt. Cal recordar que la temperatura dins la muntanya de sal ronda els 17º

A més a més de la visita guiada, després vam poder gaudir dels serveis que ofereix el complex, com zona de picnic, botigueta, cafeteria, i exposicions a l’aire lliure.

Una visita molt interessant i entretinguda per a tota la familia. Si agafeu la visita guiada normal, penseu que els grups són molt grans, i als nens els costarà més seguir les explicacions i aprofitar la visita.

Que gaudiu familia!