El Vendrell – Museu Pau Casals

El Vendrell –  Museu Pau Casals

El Museu Pau Casals és un museu centrat en la vida i obra de Pau Casals, que es troba al passeig marítim de Sant Salvador, al Vendrell. Es va inaugurar l’any 1974. El museu té la missió de conservar, preservar i fer difusió de la figura de Pau Casals, la seva obra i el seu patrimoni.

Just davant del Museu teniu l’auditori, amb un programa que ofereix moltes propostes per tots els gustos i tots els públics.

Nosaltres vam gaudir de la visita teatralitzada al Museu, amb uns grans actors/actrius que representen els treballadors de la casa de la època. Es una gran manera de conèixer la història de Sant Salvador i de la Vil·la Casals de la mà del Ramon, pescador de la platja de Sant Salvador, i la Maria, la minyona de la Vil·la Casals. La proposta s’adreça a un públic familiar, tot i que nosaltres recomanaríem anar-hi amb nens/es a partir de 8 anys, per poder seguir les explicacions i la història. Tot i que no deixa de ser una apreciació personal! La visita dura 1,30h i inclou un video-documental.

Val la pena també seguir a les xarxes al Museu, ja que de forma regular també organitzen tallers i activitats musicals pels més petits, com experimentar amb instruments o música per nadons.

Una visita que podeu arrodonir  visitant l’espai de lleure Diver Parc Lúdic amb parc d’aventura i parc infantil, gaudint  de les platjes i la ludoteca infantil durant els mesos de juliol/agost o fent un picnic i una petita excursió al Fondo del Mata un espai de picnic/barbacoa amb un petit estany amb fauna i una petita excursió apte per fer amb els més petits de casa. Cliqueu l’enllaç per més detalls!

Que gaudiu família!