La Festa dels Súpers – Barcelona

La Festa dels Súpers – Barcelona

La tardor és sinònim de moltes coses a casa, ho celebrem tot i més! També es una època de l’any que convida a sortir i fer passejades, excursions, sortides… I com ja fa uns quants anys, arriba l’octubre i tenim un dels grans esdeveniments familiars que s’organitza a Catalunya: La Festa dels Súpers.

Només hi hem anat un cop, l’edició del 2014. Però ha estat i és un dels esdeveniments que com a mínim un cop hauríen d’anar les famílies. L’experiència que en guardem és fantàstica, sobretot perqué va coincidir un any amb moltes cançons fantàstiques. Si sou fans del Super3 segur que recordeu el Kukumamaba d’en Pau o el Connectem de la Pati Pla!


En tot cas, sigueu o no fans del Super3 i els seus personatges o els seus dibuixos animats, la Festa és oberta a tothom, l’accés gratuït, tant a l’espectacle dins l’estadi de Montjuic com a les activitats i atraccions, i és una gran oportunitat per passar un dia dedicat als petits de la casa.

Vivint fora de Barcelona, anar a la Festa dels Superz, que s’organitza a l’Estadi de Montjuic, es converteix en una aventura i un pla de dia complet.


És una experiència que val la pena, i que sempre i quan tingueu en compte algunes sugerències i idees es convertirà en tota una experiència i un gran record familiar.

 APARCAMENT
Venint de fora de Barcelona, o bé combinem tren + bus i/o metro o bé cotxe+bus llançadera. Nosaltres vam optar per aparcar a la Fira Gran Via Zona Franca, pagant 5€ per tot el dia i amb un servei de bus llançadera que et deixa a l’entrada de l’estadi.
Quan hi vam anar vam escollir el cotxe per no dependre de trens ni rodalíes, especialment amb dos petits de 2 i 4 anys després de no parar tot el dia amunt i avall.

 MENJAR I BEURE
Quan hi vam anar, vam decidir portar un pícnic i dinar pels voltants. En el nostre cas, vam buscar ombra i vam acabar dinant al terra a un dels túnels d’entrada/sortida a l’estadi. Tot un encert perque vam veure passar bastants personatges del programa!
Iguament trobareu zones habilitades i zones amb gespa.
Sort que portàvem menjar, ja que els punta de venda de beguda i menjar es van saturar i l’espera era molt llarga.
En tot cas, recomano portar molts liquids, aigua i sucs/batuts, sobretot si teniu pensar passar-hi tot el dia!

ACTIVITATS
Vam pecar d’ingenus i després de moltes hores de cua només vam acabar gaudint de 2 o 3 activitats. Val la pena visitar la eb del Super3 aquí i veure tant el plànol com les diferents activitats organitzades amb edata orientatives. D’aquesta manera us planificareu millor el temps, tot i que necessitareu igualment molta paciència!

Desde l’organització també us sugereixen demanar les pulseres identificatives gratuïtes als punts d’informació.

Ah! I per si no ho sabíeu, l’accés a la festa és gratuït i ni tan sols cal el carnet de súper, tot i que recomanem que aprofiteu i us el feu, ja que trobareu descomptes i entrades gratuïtes a molts indrets arreu de Catalunya.
Aprofiteu per visitar l’estadi, una meravells que impresiona a petits i grans.
Que gaudiu familia!!