Montblanc – Ermita de Sant Josep

Montblanc – Ermita de Sant Josep

Montblanc es un dels nostres destins preferits a l’interior de la Costa Daurada. Per una banda perquè tenim arrels a la Conca de Barberà, però sobretot perquè Montblanc s’ha erigit com un destí turístic familiar fantàstic, amb un patrimoni i una agenda d’esdeveniments anuals que val molt la pena. El Clickània, Terrània o Brickània, juntament amb la molt esperada i celebrada Llegenda de Sant Jordi i fira Medieval, són esdeveniments de primer ordre que per si sols mouen molts visitants.
Si voleu combinar una visita turística i també passar temps a la natura us proposem arribar fins l’Ermita de Sant Josep, a només 1,5km del centre.

         
Es tracta d’una zona de pícnic i barbacoa controlada, amb diferents serveis, per la qual cosa es paga un preu per usuari. La quantitat vària entre 1€ i 1,60€ preu adult o infant major de 5 anys. També es pot fer servir la zona de barbacoa.
Hi trobareu moltíssimes taules de pedra amb bancs, repartides per una ampla zona boscosa. A més a més hi ha zona d’acampada, zona de jocs i bar/restaurant.

        
Hi ha una zona prou gran d’aparcament i es fàcil d’accedir-hi.
L’únic aspecte negatiu que hi vam trobar van ser els serveis, en molt males condicions i gens cuidats.
Per la resta ens va agradar bastant. Es recomana fer reserva prèvia per evitar anar-hi i no trobar lloc, sobretot durant els caps de setmana d’actes o esdeveniments populars.


Des de Som de Pícnic, sinó el coneixeu un referent de totes les zones de pícnic a Catalunya, ens proposen també una zona amb un parell de taules de fusta dins del nucli de Montblanc, amb accés lliure i gratuït.
Esperem que ho gaudiu!