Prat de Comte – Vacances en família

Prat de Comte – Vacances en família

Un any vam aprofitar que Sant Joan coincidia en cap de setmana per escollir una estada amb el programa Vacances en Família a Prat de Comte. No vam investigar gaire l’alberg però teníem clar que volíem fer la Via Verda en bicicleta i visitar la Fontcalda.

Potser dels diferents albergs on ens hem allotjat és el menys cómode entre d’altres coses per no disposar de bany privat a l’habitació ( la logística amb tres petits, un d’ells bebe, doncs no va ser gaire pràctica).

També pel fet de disposar d’ascensor però no ens van deixar fer-lo servir.

Tenint en compte que estàvem en un 2n pis i pujàvem amb els petits , trastos i equipatge el 1r i l’últim día, doncs va ser una mica rotllo.

En canvi destaquem els espais comuns per compartir i el menjar, que tot i qué senzill, les quantitats eren generoses.

Amb anterioritat a l’escapada vam investigar si podríem fer la via verda amb tres petits, entre els quals la petita de 3 mesos i el mitjà que no sap anar sense rodetes. Ens van parlar d’una bici especial, que serveix també per adults o joves que no saben anar en bici sempre que vagin acompanyats d’algú que si en sap!

Tot un encert! Ho recomanem i molt. La via verda ha estat tot un descobriment que ens ha enamorat.

Si busqueu una escapada en plena natura amb moltíssimes opcions d’excurdions, rutes, visites com el centre d’interpretació de Picasso a Horta no dubteu!!

A gaudir família!