Santa Tecla – Actes Centrals a Tarragona

Santa Tecla – Actes Centrals a Tarragona

Doncs ja tenim aquí la setmana central de Santa Tecla! A Tarragona hi trobareu de tot, però els principals protagonistes són els elements del seguici i la cercavila. De nou hem fet un recull bastant senzill dels moments més “family friendly” que no us heu de perdre. Per il·lustrar aquesta publicació teniu una de les tantes espectaculars imatges de la baixada del Seguici obra de la periodista Laia Díaz, a qui vam entrevistar fa unes setmanes, i en trobareu més al seu bloc Històries d’una Càmera.

Us volia abans compartir una novetat  aquest any anomenat “Per veure el Seguici, aparca el cotxet!” . L’Ajuntament ha habilitat un aparcament de cotxets per facilitar a les famílies l’accés als carrers de la Part Alta durant les actuacions del Seguici Popular.

L’aparcament estarà habilitat a l’Antiga Audiència (pl. Pallol, 3), exclusivament durant els següents dies i hores:

  • 19 de setembre, de 17.30 a 22 h
  • 21 de setembre, de 17.30 a 22 h
  • 22 de setembre, de 17.30 a 22 h
  • 23 de setembre, de 10 a 13 h i de 17.30 a 22 h

El servei és gratuït. Caldrà deixar 1 € de fiança cada cop que s’utilitzi el servei, que serà retornat un cop sigui recollit el cotxet.

Recordeu també que durant el cap de setmana 23/24 podreu gaudir de Jornada de Portes Obertes a diferents recintes de la ciutat, com el Museu Arqueològic i la Necròpolis, el conjunt de recintes històrics municipals ( Amfiteatre, Capçalera del Circ, Fòrum i Muralles) i també el Museu d’Art de la Diputació.