Terrassa – mNACTEC

Terrassa – mNACTEC

Fa poc vam aprofitar que al Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica hi havia una exposició temporal sobre invents de Leonardo da Vinci per visitar-lo.

El nostre error va ser calcular poc temps per la visita. No coneixíem el Museu i una hora se’ns va fer massa curt, no només per totes les sales, exhibicions i activitats pels petits, sinó també per l’exposició sobre la recreació d’invents que Leonardo da Vinci va deixar sobre paper.

A l’entrada del Museu, si teniu sort, trobareu aquestes petites locomotores que podeu agafar per anar pel museu. Hi caben un màxim de 2 petits/es i nosaltres no hi vam caure que es podien agafar fins més tard, quan vam veure famílies passejant i portant les petites locomotores amb rodes.

  Pels enamorats dels transports i curiosos de mena, aquest museu és ideal. Ens va encantar el petit circuit i la maqueta de trens que hi havia al fons, on els petits podien escollir representar un mitjà de transport i circular per carreteres respectant les senyals.

 

 

 

Si una cosa va fascinar als nostres fills va ser la secció d’ordinadors i tecnologia en general, on van descobrir unes màquines per jugar al PACMAN i SPACE INVADERS. Mira que els agrada jugar a tot tipus de maquinetes i jocs, ja sigui al mòbil o a l’ordinador o a la consola, però van alucinar amb les màquines!

                                 

 A més a més, hi teniu exposicions sobre el funcionament de fábriques, així com exhibicions sobre principis físics, matemàtiques i més, molt interessants!

En tot cas, les nostres recomanacions passaríen per:

  • Organitzar una visita amb temps ( el primer diumenge de cada mes l’accès és gratuït, però tingueu en compte que l’horari de diumenge és de 10 a 14:30)
  • Decidir com arribareu al museu. Si hi aneu amb transport públic, teniu molt ben senyalitzada a la web com arribar fins al museu des de l’estació de ferrocarrils o parades de bus. En el nostre cas, que veníem de fora Barcelona, vam escollir cotxe, perque les combinacions són impossibles i ens obliguen a passar per Barcelona ciutat. Vam trobar a faltar senyalització més clara sobre aparcaments propers, tot i que a la web també us en recomanaran.
  • Aprofiteu per passejar per la rambla, i visitar algunes de les antigues fàbriques dels voltants.

Hi tornarem segur, ja que ens vam quedar amb ganes de més!